Decoratie - en interieurartikelen van kurk

 Kurkwinkel - wij bieden een grote keuze aan producten

Korex International biedt een breed assortiment kurkproducten die zich onderscheiden door hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. Kurk is een ecologisch en goedkoop materiaal met veel nuttige eigenschappen. Het is zowel geschikt als decoratief element voor elk interieur - van klassiek tot modern - als bouwmateriaal, isolerend en geluiddempend.

Onze winkel is gespecialiseerd in de verkoop van kurkrollen van verschillende diktes en korrels. We raden kurk op rol aan als basis voor isolatie van vloeren en een wandlaag die beschermt tegen warmteverlies en geluid.

Onze aanbieding

Wij moedigen u aan om gebruik te maken van onze diensten

Onze winkel is een van de grootste distributeurs van kurk in Polen en verkopers van dit materiaal op de lokale en buitenlandse markten. We bieden zowel traditionele producten aan, zoals flessenkurken, decoratieve artikelen voor thuis en op kantoor, als typische thermische isolatiematerialen. Deze laatste zijn erg populair vanwege de mogelijkheid om ze te gebruiken om kamers te isoleren. Met de stijgende prijzen voor energie, gas en andere warmtebronnen is dit van groot belang.


Waardevolle eigenschappen van kurk

Het gebruik van natuurkurk in huis is een bekende manier om het interieur te decoreren. Dankzij de lichtheid en elasticiteit van de kurk is het perfect voor de productie van kurken onderzetters voor warme gerechten of flessenkurken. Bovendien zijn de cellen van deze isolator gevuld met lucht en hechten ze stevig aan elkaar. Een dergelijke barrière biedt extra bescherming en ondoordringbaarheid voor vloeistoffen en gassen.

Voor isolatie van kamers

Kurk is niet alleen nuttig als decoratief element, het werkt vooral als ondervloer van kurk platen. Het kan onder de vloerbedekking gelegd worden, maar ook onder tegels, panelen of parket. Het is een strakke hoes die warmteverlies voorkomt. Bovendien elimineert het vloertrillingen. Net als muurkurk, dat overal kan worden aangebracht, ook in de vorm van kurkbehang. Op deze manier is het een interessant, natuurlijk en ecologisch decoratief motief en een element met een hoge thermische isolatie.

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Kurk rollen